Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro univerzální použití
- Pěkný zvuk i výkon
- Hnízdo pro stojan je plastové
Vzhledem k ceně velmi dobré reprobedny
dobrá cena
- Funguje to a to je to hlavní.
Je to OK., pro naše potřeby.
- opravdu vysoké SPL v páru doslova fičí vítr z beden, ochrana reproduktorů to nedovolí lamám zničit drivery. Jako dj monitor je to nejkrutější záležitost co jsem kdy slyšel...
- 1. Vyšší cena oproti RCF ART serii
- 2. Integrovaný gate procesor nedovolí hrát potichu - pro panelákové/noční nadšence nepoužitelná záležitost.
Do dj zkušebny víc než dobrý - škoda, že už se nevyrábí ale bazarové ceny občas překvapí. Každopádně povedený kousek s luxusním zvukem.
- Malé, skladné na přenášení vhodné repráky
- M-Audio
- Pokrytí akustického spektra vcelku dobré
- Nahrávání hlasu v pořádku
- Vypínání zezadu
- Basy a docela středy nejsou pokryty úplně nejlépe (doporučuji koupit subwoofer)
Dobrý poměr cena/výkon. Jestli chcete ale čekat zázraky v podání dunících basů, výkon, že rozklepe zdi opravdu nečekejte.
- cena ,výkon,technicke parametry - v teto oblasti neni jina reprobedna schopna konkurovat,dale je vyrobena s dřeva velke plus ,plasty chrči a vydavaji zpětne zvuky ,
jsem s dsr 115 spokojeny
- Kvalita za rozumnou cenu
Perfektní
- snadná manipulace
- jednoduchá obsluha
- vybavení - mikrofony
- dobrý výkon
- dobrá cena
nejsme profesionálové, ale občas ozvučení ve škole potřebujeme a takové zařízení se dvěmi mikrofony a svými vstupy nám dokonale vyhovuje
součástí je záložní zdroj, 2 mikrofony i dálkové ovládání
pokud bude zařízení bezproblémově sloužit, je příjemný poměr mezi cenou a výkonem
- Sestava má dobrý výkon, je lehká, jednoduchá obsluha.
- nejsou stojany
doporučuji ostatním
- Neskutočne čistý, identifikovateľný a dynamický zvuk (s D-Contour) pri každej hlasitosti. Je jedno ako silno tieto repráky hrajú, ich zrozumiteľnosť a čistota sú zachované v každej situácii a pri každom druhu hudby. (Overené pri LIVE zvučení) Jednoducho ako keby ste si zobrali HI-END -ové repráky na zvučenie!
- Nesmiem zabudnúť na veľmi dobre premyslenú a odolnú konštrukciu a konečne správne v ťažisku uložené a zapustené rúčky!
- trochu nešikovné umiestnenie prepínača D-contour, pri prepínaní môžete omylom zatlačiť prepínač mic/line.
jedným slovom určite odporúčam
Poměr cena/výkon SUPER
- Nemohu si to dovolit ale hodnotím jako špičkoví výrobek !!!
Luxusní
- vysoký RMS výkon
- na aktivní bednu slušná váha
- robustní plastové zpracování
- design
- jednoznačně poměr cena/výkon !!!
- při nastavení levelu nad 2/3 trochu vyšší hladina šumu
Dlouho jsem se rozhodoval mezi touto reprobednou a jejím konkurentem Mackie TH-15A. Vzhledem k tomu, že jsem měl možnost bedny porovnat, mohu Behringer doporučit! Jednoznačně rozhodnul výkon tohoto boxu, který je oproti Mackie o dost vyšší. Bedna má velmi příjemné basové tóny a i při velmi vysokých hlasitostech "neklipuje". Jediné mínus, které zatím shledávám, je vyšší šum v klidovém stavu. Nicméně všechny pozitivní aspekty jednoznačně nastavují tento box do pozice vynikající aktivní bedny s cenou do 8000.-Kč.
- Cena a kvalita
- Zadni panel velmi vystrceny a hrozi pri preprave poskozeni
Hlavne na prepravu
- příjemný zvukový projev
- čistý, čitelný zvuk v širokém rozsahu frekvencí
- kvalitní dílenské zpracování
- hezký design
- slabý šum ve vysokých frekvencích i při úplně ztlumené hlasitosti
- vyšší hmotnost
- obal není součástí
Pro Mackie HD1221 jsem se rozhodl po předchozích dobrých zkušenostech s mixem Mackie ProFX12. Už při prvním rozbalení mě reprobox upoutal hezkým profesionálním designem, který bude určitě slušet nejednomu pódiu.
Mackie v naší zkušebně vystřídal low-endový Soundking JM215A a posunul zvuk řádově o několik tříd výše (což jsem ostatně očekával). Reprobox používám především na zpěv a proto musím v úvodu vyzdvihnout malou náchylnost k vazbení ve vysokých a středních frekvencích. Občas se vazba vyskytne pouze v nízkých frekvencích, což není tak nepříjemné. Celkový přednes je velmi přirozený a díky možnosti vybrat si mezi třemi zvukovými profily (Contour, Normal, Monitor) je zvuk docela variabilní. Contour mód poskytuje celkem příjemnou expanzi výšek a basů, zatímco Monitor mód je příjemně využitelný pro odposlechy díky své ekvalizaci směrem ke středům. Normal mód je kompromisem dvou předcházejících. O tom, že se jedná o plnohodnotný full range, jak uvádí výrobce, zcela přesvědčen nejsem. Pro menší prostor budou basy pravděpodobně dostačující, ale jinak se bez přidaného spodku asi neobejdete.
Trochu mě překvapil šum ve vysokých frekvencích, který Mackie vydává i když je hlasitost úplně ztlumená. Není to ale nic hrozného, když je v okolí běžný provozní zvuk (pár bavících se lidí) šum téměř nepostřehnete.
Hmotnost boxu je sice trochu vyšší než u konkurečních kompaktních soustav, ale kvalitní bedna podle mě prostě musí něco vážit i v dnešní době. Drobnou nevýhodou je vertikální umístění madel. Sice se dobře přenáší jednomu člověku, ale pokud už si šetříte záda a chcete ho vzít ve dvou, není jeho přeprava ideální.
Celkově jsem s Mackie HD1221 zatím velmi spokojen a díky jeho krásnému zvuku, jsem mu už odpustil i jeho drobné chybičky. Závěrem bych každému budoucímu majiteli doporučil rovnou s bednou zakoupit i obal (cca 1400Kč), který je celkem slušně polstrovaný a ochrání vnější nátěr dřevěného (dřevotřískového) šasí. Ten by si podle mě svou krásu bez obalu dlouho neudržel.
- Výkon a kvylita za slušnou cenu
přesně to co jsem hledal.
- zatím jsem zboží neobrdžel, nevím
- zatím jsem zboží neobrdžel, nevím
zatím jsem zboží neobrdžel, nevím
- Cena, výkon
- Docela špatný odstup rušivých signálů, různá citlivost vstupů.
Hraje dobře po připojení například mp3 na baterie ale po připojení mixu je silný brum, uzemnění nepomohlo. Ani za tu cenu nelze doporučit.
- jednoduché, kompaktní řešení pro nenáročné aplikace
- chybí podrobnější návod k používání - u neprofesionálního zařízení by bylo vhodné zmínit i obecné základy zvučení - toto zařízení si určitě nekupuje někdo, kdo to umí. Potlačení brumu (i když slabého) by zasloužilo více péče.
dobré řešení na zkoušky malé kapely a menší soukromé akce. Velmi jednoduché zacházení a nic základního nechybí.
- Výkon
- Mobilita