Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro univerzální použití
Naprostá spokojenost. Dostatečný výkon, ozvučil jsem tím taneční zkoušku ve Velkém sále Lucerny. Silnější výkon než má Bose S1 Pro. Ve spojení se dvěma bezdrátovými mikrofony JBL Wireless Microphone máte zcela bezdrátový set. A ve spojení s druhým reproduktorem Gemini GPSS-650 máte stereo zvuk a dvonásobný výkon. Stereo však funguje jen pro bluetooth přenos, jinak třeba zmíněné mikrofony hrají jen z jedné bedny. Druhou musíte propojit kabelem XLR nebo musíte použít další bezdrátový systém přenosu dat, např. JOYO MW-1 nebo IMG Stageline Fly-16 Set.
Vživotě si už nic neobjednám a mám docela strach o své peníze tedkom a když už někdy to zboží poslal zpátky nejspíše se stejným problémem jako já tak mi to příjde neslušné ho znovu prodávat
- kvalita odpovídající ceně
Ještě jsem pořádně nevyzkoušel, ale první dojmy odpovídají očekávání. Robustní konstrukce dává pocit, že to prostě bude hrát.
Malý ale výkonný
- Lehký na manipulaci. Ideální poměr cena/výkon. Dobrá výdrž na baterie. Mám ho na večer do garáže k pivku a jsem spokojenej.
- Nevím, jestli je to nevýhoda, ale trochu mi vadí ta modrá světla, které nejdou vypnout.
Pokud chcete levný zdroj muziky s mnoha funkcemi a dobrým zvukem, pak je to ideální volba.
- Pokud jso gain knoby master i kanálové skoro na maximum, je zvuk perfektní
Jde o aktivní repro s výkonem 200W, pokud ale používám mikrofon, tak je nutné master i channel gain dát skoro na maximum, aby byl systém vybuzený a bylo zvuk slyšet. To samé u Bluetooth streamování. Pokud nechám knoby v neutrální poloze, není slyšet skoro nic, opět je nutné nastavit více než do 3/4 rozsahu. Efekty se občas neprojevují, nepřišel jsem na to, proč. V návodu je info, že pokud je interní signál přebuzený, efekty se neuplatní...
Splňuje mé očekávání. Na párty je to to pravé.
Lehoučký a na svoji cenu velmi výkonný , jen v sestavě doporučuji 2 ks místo jednoho s obroským výkonem. Výhoda posuv fq a fázování oproti další sestavě.
naprosto dokonaly zvuk
Mackie SRM 212
Přidáno: 7. března 2023
(naposledy upraveno 7. března 2023)
Zakoupeno v all4sound.cz
... musí každý sám... za mě dobrý
Zatím nebylo pořádně kde vyzkoušet. Jen pevně věřím
- Funkcnost
- Doplnění zvuku
super
- Čistý nezkreslený zvuk a na to, že je to menší 12" reprobedna, tak silný zvukový přednes. Určitě doporučuji i pro lehce náročné uživatele...
- Zatím jsem nic nezjistil...
Kvalitní 12" reprobedna. Doporučuji...
- Velice dobrý poměr cena-výkon, příjemný zvuk, vhodné pro menší PA , provozuji s 2x AIR18S, doporučuji .
- za tu cenu přijatelná kvalita, ozvučení spíš menších akcí, místností nebo jako monitor
- bluetooth pro backing tracky, bez kabelu
- Dal jsem na doporuceni odborniku a vysledek jeste lepsi nez jsem cekal.
- Skvely zvuk.
- Rozmery
- Zvuk
- Váha
- Drahé originálne doplnky (kolečka, obal)
- Dva nezávislé vstupy
- Příjemný zvuk
- Lehký brum ze zdroje, když dáte hlavu k reproduktoru