Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro univerzální použití
- Za tuhle cenu,bezkonkurenční.
- Kvalitně zpracováno
- Bose je špička...zvuk je super
dobrý zvuk, propojení s telefonem ap. díky blutooth, pěkný design, příjemný rozměr
cena
- Cena poměr výkon
Bassy trochu zaostávají při vyšší hlasitosti max 80% jinak to ten vnitřní zesilovač nedává.Při připojení k Bluetooth tak hlasitost nejde na max jako u kabelu.
- Lehoučký, kvalitní zcuk
- bezdrátový mikrofon
Auna PW-0622
Mrock
Přidáno: 21. června 2022
(naposledy upraveno 22. července 2022)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- SKVĚLÝ ZVUK
Byl jsem překvapen výkonem ,kdybych to dal naplno tak spadne lustr! Jediný problém je vtom že potřebujete zesilovač s výstupem na subwoofer!
Hraje, nešumí, spousta linek. Funguje dle přepokladů. Za ty peníze maximální spokojenost.
kvalita / vykon / cena
Zařízení je s ohledem na cenu v uspokojiveékvalitě, není určeno na velké hudebni produkce,ale na male akce je dobré bez potřeby dalších zařizeni k tomu.
Co by se mohlo vylepšit je držák na tyč zavrtany zavit v plastu je problematicky, vytrhava se při používani, takže je lepši si toto upravit -já to řešil lepidlem na závit. Zvuk je na ozvučeni slova idealní a na hudbu pouze pro nenáročné posluchače. Výkonově je dostačujici a velky reprak to posila dostatečně dobře .
Opravdu super produkt. Poměr cena výkon.
- Skladnost
- Jednoduchost
- Snadná obsluha
- AllInOne
Systém jsem kupoval na ozvučení malých sálů při produkci na firemních akcích. Premiéra zatím proběhla jen u mne doma, ale výsledkem je naprostá spokojenost. Produkt překonává má očekávání. Pěkný zvuk, reverb reverbí (narozdíl od toho na kytarovém kombu), kabely součástí dodávky. Velmi se mi líbí jak je vyřešeno umístění kabelů a mixážního pultíku. Pro transport obojí jednoduše zasunete do příslušných "slotů" v reproduktorech a jde se.
- Vynikající zvuk
- Kvalitní provedení
- Dobrý rozsah, na střední a menší akce netřeba sub
- Složitější nastavení a připojení ke vzdálenému ovládání, nastavení eq, ... (Odkazovaná aplikace není funkční na aktuálním androidu)
V našich prostorách (sál pro 80-120) lidí hrají bez problémů v celém rozsahu zhruba na 60% výkonu.
Bedny mají pěkný věrný a vyvážený zvuk, hezké vyjádření prostoru
- Zkušenosti se starším modelem ( ART 310-A )
- Značka RCF
- Poměr ceny a výkonu
- malý výkonný skvělý
Super
- na první pohled jsem byl nadšený
- praktický, přenosný, asi i použitelný
- po prvním spuštění na mě začal bručet
- dle indikace nabití baterie, mě došlo že je něco v nepořádku
- kdybych ho nechal zapnutý tak by se dal použít místo přímotopu, ale nechtěl jsem riskovat riziko požáru
Zatím si musím vystačit se starší vyšeptanou aparaturou, protože repro stále těžko říci kde..
zatím bezzávad
je to takové "prdítko", ale pro pobavení dětí dostačující
- Hodně funkcí, dobrý zvuk.
- Bohužel nedomyšlené ostatně jako i jiné jinak kvalitní, ale rychlokvašné výrobky z Ćíny. Konkrétně pojistka je vyřešena tak špatně, že při snaze ji vyšroubovat otočíte celým pojistovým držákem a utrhnete dráty uvnitř bedny. Je to stejné u dvou beden, takže se jedná o konstrukční chybu.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »