Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro univerzální použití
- Kvalitní, čistý zvuk
- Robustní provedení.
- Velký, dobře čitelný i pro mne.
Gemini MPA-2400
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Vzhled je pěkný, docela odolný, alespoň se tak jeví. Odolnost vůči kapkám, a za ty peníze hraje pěkně.
Reproduktor zdaleka nedosahuje výkonu jak je uveden, ro porovnání mám reproduktor o 120 wattech a jeho hlasitost je dvakrát tak silná. Další negativum, štítek u ovládání odlepen už při zakoupení. Dobíjení reproduktoru se neukazuje, takže ani nevíte jestli je dobitý nebo ne. A co se týká Alzy tak nereaguje na dotaz ohledně produktu. Celkové hodnocení: vzhled, výkon, cena, atd. 50%.
- Let´s party
Hraje nahlas a dobře i přes Bluetooth
Nakonec pro nedostupnost zvolen po doporučení prodejce jiný produkt, ve stejné cenové relaci a kvalitnější.
Jeden tento reproduktor již mám a používal jsem ho na zesílení cajonu.Kupuji druhý kus k ozvučení celé kapely.Je to hodně silný reproduktor.Na to naše hraní nám stačí mít reproduktor na polovinu hlasitosti.Samozřejmě vše namixované přes mix mackie.Za ty peníze to jsou krásně hrající bedny.Nikde nic nerezonuje a nejsou veliké,když mají v sobě 38cm reproduktor.
složité nastavení a pak je to PECKA !!
- Prostě Bose
- geniální ovládání
- výborné zpracování
- výdrž baterie
- vynikající zvuk na kytaru, mikrofon i mp3
Bedýnka je lehká, snadno ovladatelná a zvuk je geniální. Používám na menších akcích pro sebe a kytaru a zvuk je nekompromisní. Navíc dobře vypadá a zvuk je pro všechny tak skvěle rozprostřen všude a je tak příjemný, že každou akci chodí lidi a ptají se přes co hraju.
Na větších akcích mám jako monitor. Možnost hraní bez kabelu, jenom na vestavěný akumulátor je super věc. Ovládání přes aplikaci je opět jednoduché a geniální. Přednastavení typy mikrofonů a nástrojů umožní rychlé a nekompromisní nastavení zvuku.
za ty peníze překvapí zvukem i výbavou, bytelný plastový box a i hezky vypadá
- Za tu cenu supr kvalita.
- Překvapivě dobrý zvuk
- Slušný design
- Zvuk, ten zvuk je prostě nečekaně skvělý
- Dostatečný výkon i na ven
- Výdrž
Obvykle nehodnotím veřejně co koupím, ale tenhle reprák mne tak překvapil, že si nemůžu pomoct.
Strašně dobrý zvuk, i venku lepší podání basů a prokreslený zvuk než půjčený sony.
Na baterii vydrží neskutečě dlouho až to nechápu..
A za ty peníze to je nejlepší koupě.. (3590 u Digitor.cz)
Top výrobek, úžasný zvuk. Používám na akustickou kytaru a zpěv.
Dobrý zvuk. Použil jsem jako efektové reproduktory pro DOLBY ATMOS.
Zatím jsem jen testoval, ale i tak jsem spokojen.
- VÝKON
ok
Dobrý přednes
Tento produkt jsem zakoupil před asi 15 lety...stejný výrobce,stejný model,pouze nižší výkon.
Sloužil mi skvěle...15 let je z technického hlediska nevídaná životnost...tehdy zakoupeno též v tomto shopu.
Tak jsem této značce i prodejci zůstal věrný.
Oboje vřele doporučuji.
JOSEF
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »